sobota 23. júla 2011

Autoportrait

   Nová séria autoportrétov. Použitá fototechnika: Canon 50D + Tamron 17-50mm/2.8 II + Canon 50mm/1.8 II, stativ, externy blesk + softbox, diaľkové odpalovanie Elinchrom, biele pozadie.
Hádam sa bude páčiť :)

briandesign.deviantart.com
9.7.2011

5 komentárov:

  1. na tej prvej fotke si dobre nasvieteny. odkial alebo co si pouzil za svetla? co ma ale fakt zaujalo, su tvoje ruky. mas na nej vrasky ako stary clovek a tvar uplne jemnu. :) inak pekna kompozicia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bol tam pouzity taky jeden takyto blesk http://www.janakuncova.cz/wp-content/fomei-basic200.jpg so softboxom, bolo to fotene v izbe s bielymi stenami takze ani netrebalo druhe svetlo na vykrytie tienov (alebo zeby trebalo? :D ).
    A k tym rukam, no ked som to dorobil, tiez som pozeral na tie ruky, to robia tie zili asi, co narobim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ked som isla pozret, ze ake tiene? tak som zas pozerala ci nemam spinavy monitor :D "mal by si si premalovat kuchynu" ale malovanie da roboty :D viem co hovorim, rodicom som malovala kuchynu :D
    ale podla mna ako hovori nas chirurg.. klames telom... tvoje ruky su stare :D to mas aj take zili na prstoch? :D 21tka skoro na krku a je to citit od ruk? :D
    a nebodaj si to zvladol bez asistencia? sam s odpalovacom?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no sam. fotak na stativ, manualne zaostril na tu oblast kde asi budem stat, priclonil tak na f8 kvoli vacsiej hlbke ostrosti a nastavil samospust na 10 sekund. Tak je pravda ze takto som sa fotil asi tri krat dlhsie ako keby ja niekoho fotim, ale tak autoportret inac si nepomozes :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je to zabavne.. behat tam a spat :D pokial nemas oznacene kde presne stat tak furt "este kusok sa posunut"

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...